2013-07-02 17:18:36• hírek • Kocsis Zoltán

Több, mint egy hektoliter gázolajat loptak el Csögben

Több, mint egy hektoliter gázolajat lopott öt férfi egy csögi gazdasági társaság udvaráról. A gyanúsítottak közül egyelőre három személyt vett őrizetbe a rendőrség.

A Tasnád közelében lévő Csög településen található gazdasági társaság adminisztrátora a Tasnádi Körzeti Rendőrség tett feljelentést, mely szerint ismeretlen tettes vagy tettesek behatoltak az udvarra, feltörték az üzemanyagtartály zárját és 1150 liter gázolajat loptak el.

A feljelentést követően a rendőrség gyorsan a 22 éves Ioan K. és a 29 éves Dan M. nyomára akadt. A két csögi férfi behatolt az udvarra, majd 80 liter gázolajat lopott el a tartályból. Néhány órával később egyikük személygépkocsijával és némi erősítéssel visszatértek. Magukkal vitték a szatmárnémeti illetőségű 31 éves D. Csongort valamint a 36 éves, magyar állampolgárságú K. Leventét.

A négy tagú csapat egyik fele őrködött, miközben a másik része több, mint ezer liter gázolajat szívott le. A nyomozás során kiderült, hogy tettüket segítette a 48 éves Matei G. is. Az udvarban egy mezőgazdasági vállalkozás telephelye is van, utóbbi pedig ennek az éjjeliőre.

A rendőrség 24 órára őrizetbe vette Ioan K.-t, Dan M.-et és Matei G.-t, ellenük minősítette lopás a vád. A másik két személy egyelőre szabadlábon védekezhet, a rendőrség azon dolgozik, hogy őket is bíróság elé tudja állítani.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: